POISTOT (HO 19.11.2015)
edellinen - - seuraava

shit.fi - perjantai 2013-08-30.

Pikkukuva  Pikkukuva 

20130830 Jutta Urpilainen "Demokratian perälauta" Pakkoliitokset.
Ääni ja lyhyt kuvavälähdys.


http://youtu.be/PiHN0n6QMhQ
- http://youtu.be/hW63R3udWFo

... kaupunkialueilla jos vapaaehtoisia liitoksia ei synny. Menetelmä kyllä edellyttäisi kansanäänestyksiä, mutta yhteisessä äänestyksessä voittaa yleensä keskuskaupungin kanta. Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Jutta Urpilainen on aikaisemmin hyvinkin näyttävästi vastustanut pakkoliitoksia mutta kertoo nyt harkinneensa asiaa uudestaan.
...
Kristillisdemokraateille vaikein kohta oli koti ...

(Toimittaja Kimmo Henriksson).

shit.fi - perjantai 2013-08-30.

"Demokratian peräsuoli"

"Kyllä tämän prosessin aikana ihan aidosti olemme myös arvioineet, että kuntauudistukseen tarvitaan uusi vaihde.

Sen takia ainakin omalta osaltani olin valmis hyväksymään kuntauudistukseen peräsuolen, jossa valtioneuvostolla on demokratia lukon avauduttua mahdollisuus sitten myöskin käyttää toimivaltaa mikäli näyttää siltä että ei synny niin eheitä ja elinvoimaisia kuntia joilla aidosti pystytään myös kuntalaisille palvelut tarjoamaan."

20130830 Jutta Urpilainen "Demokratian perälauta" Pakkoliitokset,
Valtiovaraininisteri kertoo miksi hän muutti mielensä kuntien pakkoliitoksista siinä tapauksessa jos "demokraattisen äänestyksen" jälkeen ei noudateta enemmistön tahtoa, Ylen radion uutislähetyksestä perjantai-aiamuna 2013-08-30.

http://youtu.be/PiHN0n6QMhQ - http://youtu.be/hW63R3udWFo

 

Shit.fi - Sitä suomeksi. N:o 13
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2013-08-30, nettiin 2013-08-30 22:53, linkkejä 2013-08-30.

Shit.fi - 2013-08-30 - "Demokratian peräsuoli" - Video. Jutta Urpilainen "Demokratian perälauta" Pakkoliitokset. Ääni ja kuvavälähdys. - Valtiovaraininisteri kertoo miksi hän muutti mielensä kuntien pakkoliitoksista siinä tapauksessa jos "demokraattisen äänestyksen" jälkeen ei noudateta enemmistön tahtoa, Ylen radion uutislähetyksestä perjantai-aiamuna 2013-08-30. Kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit


shit.fi - maanantai 2013-07-29.

20130726 Puun kaato rajalta 1. Video

Naapuri on osittain rakentanut vajansa toisen tontille. Raja aukaistaan ja puu kaadetaan rajalta, jotta asia voidaan todentaa. Tulee häiritsemään puun kaatoa ja lähtee vastentahtoisesti kauemmaksi pois vaara-alueelta. Tilanteeseen liittyvää kielenkäyttöä.

M= Pertti Manninen, N= Juha Nieminen

http://youtu.be/FOmLGW7xmIUn


shit.fi - maanantai 2013-07-29.

20130726 Puun kaato rajalla 2. Video

Naapuri on osittain rakentanut vajansa toisen tontille. Raja aukaistaan ja puu kaadetaan rajalta, jotta asia voidaan todentaa. Tulee häiritsemään puun kaatoa ja lähtee vastentahtoisesti kauemmaksi pois vaara-alueelta. Tilanteeseen liittyvää kielenkäyttöä.
LOPUSSA VAIN ÄÄNI KAMERAN OLLESSA RINTATASKUSSA
.

M= Pertti Manninen, N= Juha Nieminen
http://youtu.be/2eYCsU2Y-0E

2013

M: Perkele
Heh heh
Sä et voi tietää missä raja kulkee kun sun saatanan törö on tällä puolella saatana
Heh heh heh
Sairas jätkä saatana
Nyt me otetaan raja auki ja sitten katotaan missä raja on ja sitten mietitään mitä tapahtuu
Heh heh heh
Ton kanssa on käynyt monta vuotta tapeltu tost rajasta ja nyt se aukee nyt sitten saatana

N: Rajanhan pitää olla aina auki

M: Niin niin siinä ei oo mitään siitä ei tartte edes sopia saatana

N: Rajan pitää olla aina auki

M: Näin näin näin mutta kato kun ei siis ja ojan saa kaivaa rajalle niin että se menee molempien puolelle mutta
hah hah haa
Sä et voi tietää rajoista kun sulla on se saatanan hökkyrä tällä puolella ja tää puu on tässä

http://youtu.be/FOmLGW7xmIU

Kesto: 0:49

2013

M: Vaikka olis kenen puolella niin sä lähet nyt pois siitä tätä ei voi jättää näin

N: Ei tietenkään voi

M: No sillon menet kauemmaks sieltä

N: Joo no sä oot itse paljon lähempänä

M: Niin mutta mä hoidan tätä mun on pakko vastaa tästä kaadosta mutta sinä vaan räyhäät siellä
No niin ja eikä me tiedetä mihin tää kaatuu saatana mutt epäillään että se kaatuu tonne päin mihin se nyt on kallellaan

N: (jotakin)

M: Sitä jumalauta puusta ei tiedä mihin se silloin kaatuu silloin kun se lähtee omia aikojaan
Se voi ottaa konkelon mistä tahansa tuolta puusta ja lentää sinne
Saatana sä oot ihan tyhmä
Täss ei sun turvallisuus olisi että sä olisit tän puun kaatomatkan kantomatkan ulkopuolella
Otetaan rauhassa otetaan tota sieltä ...

http://youtu.be/2eYCsU2Y-0E

Kesto: 1:032010

"Jotta suihkussa käynti onnistuisi, täytyy unohtaa se tosiasia, että suihkusta saattaa tulla Niemisen kusta."

Paskamainen naapuri

Kirkkonummella Kauhalan kylässä, noin 32 km Helsingistä, on pieni vanha kyläyhteisö, jonne uudisasukkaitakin tulee koko ajan lisää.

Itselläni on mahdollisuus käyttää vanhempieni 70-luvun puolivälissä rakentamaa kesähuvilaa. Olen siis nyt kertomani uudisasukkaan rajanaapuri. Naapuri, josta kerron on nimeltään Juha Nieminen.

shit.fi - maanantai 2010-09-13.
"Nieminen oli myös kaivanut toiseen kohtaan, jälleen ilman lupaa ja neuvottelua, pihalleen johtavan tiensä reunaan ojan, joka oli ja on vieläkin kokonaan huvilan pienen pihan puolella."

"Lisäksi hän oli siirtänyt tälle huvilatontille vanhoja ratapölkkyjä, rikkinäisiä harkkoja ja muuta töhnää." (Kuva 1).

2009.
Rakentaessaan pihaansa Nieminen pyysi saada kulkea tämän vanhan huvilan piha-alueen läpi. Oma tie oli kuulemma niin huonokuntoinen, ettei se kestäisi raskaita työkoneita ja kuorma-autoja. Kielsin ehdottomasti käyttämästä tätä piha-aluetta, eihän siinä ollut mitään sen kummempaa sorastusta ja vahvuutta, ojitus oli tosin kunnossa. Pyysin häntä laittamaan oman tiensä kuntoon ja korjaamaan tierummun omalla tiellään.

Luulin, että näin selväsanainen viesti menisi perille, mutta ei! Käydessäni sitten seuraavan kerran huvilalla hän oli täyttänyt huvilan ojan ja siirtänyt vanhan ison betonirenkaan ojan viereltä ja oli siis omin lupinsa, nimenomaisesta kiellostani huolimatta, tuhonnut pihan. Piha oli aivan myllerryksessä, maa oli painunut niin, että isojen vuosikymmeniä vanhojen kuusien juuret olivat murskana, joista yksi kuolikin saman tien ja toinen kituu vielä vaivaisena., kolmas näyttää selvinneen tästä myllerryksestä. Tuhoa tietenkin lisäsi tämä täytetty oja, koska vedet valuivat suoraan pihalle.

Nieminen oli myös kaivanut toiseen kohtaan, jälleen ilman lupaa ja neuvottelua, pihalleen johtavan tiensä reunaan ojan, joka oli ja on vieläkin kokonaan huvilan pienen pihan puolella. Lisäksi hän oli siirtänyt tälle huvilatontille vanhoja ratapölkkyjä, rikkinäisiä harkkoja ja muuta töhnää. (Kuva 1).

Nieminen siis täyttää välillä ojia ja kaivaakin niitä, mutta siis koko ajan naapurin puolella häneltä lupaa kysymättä!

Hän oli porauttanut uuden porakaivon ja ryhtyi käyttämään isoa betonirengaskaivoa virkistäytymisaltaana. Kansi oli poistettu ja portaat rakennettu. Sadevesi pääsee sisään estottomasti. toivottavasti ei sentään pikkulapset. Tämä vanhempieni vanha huvila ottaa vetensä noin viiden metrin päästä tästä uudesta Niemisen virkistäytymispaikasta sijaitsevasta vanhasta rengaskaivosta ja jokainen tietenkin arvaa, ettei sen vettä enää juomavetenä uskalla käyttää. Jotta suihkussa käynti onnistuisi, täytyy unohtaa se tosiasia, että suihkusta saattaa tulla Niemisen kusta.

Tämä oli siis minuun, ensimmäiseen naapuriin kohdistunutta kiusantekoa.

"Hän oli porauttanut uuden porakaivon ja ryhtyi käyttämään isoa betonirengaskaivoa virkistäytymisaltaana. Kansi oli poistettu ja portaat rakennettu. Sadevesi pääsee sisään estottomasti. toivottavasti ei sentään pikkulapset."

"Tämä vanhempieni vanha huvila ottaa vetensä noin viiden metrin päästä tästä uudesta Niemisen virkistäytymispaikasta sijaitsevasta vanhasta rengaskaivosta ja jokainen tietenkin arvaa, ettei sen vettä enää juomavetenä uskalla käyttää."

"Jotta suihkussa käynti onnistuisi, täytyy unohtaa se tosiasia, että suihkusta saattaa tulla Niemisen kusta
."
"... nyt hän on poistanut huvilatontin vieressä olevalta pelloltaan pintamaan ja ajattaa sinne hyvin epämääräisen näköistä purkujätettä: betoninkappaleita, asfaltin kappaleita ja vanhoja tiilejä ym ym. Mitään varmuutta niiden sopivuudesta kaivon läheisyyteen ei ole. Mainittakoon, että suurimmalla osalla tällä kulmakunnalla olevilla kiinteistöillä on edelleen rengaskaivot käytössään." (Kuva 2).

2010.
Luulin jo päässeeni rauhaan tältä terroristilta, mutta kaikkea muuta. nyt hän on poistanut huvilatontin vieressä olevalta pelloltaan pintamaan ja ajattaa sinne hyvin epämääräisen näköistä purkujätettä: betoninkappaleita, asfaltin kappaleita ja vanhoja tiilejä ym ym. Mitään varmuutta niiden sopivuudesta kaivon läheisyyteen ei ole. Mainittakoon, että suurimmalla osalla tällä kulmakunnalla olevilla kiinteistöillä on edelleen rengaskaivot käytössään. (Kuva 2).

Toinen naapuri on rakentamassa tietä tontilleen, joka kaavan ja vahvistetun maanmittaustoimituksen nojalla kulkee 6 metrin levyisenä Niemisen tontin reunalla. Tie rakennetaan vanhalla hyväksi havaitulla tavalla, joka johtaa hyvään tulokseen maanvaihtoa suorittamatta: Alkuperäisen maan päälle on kerätty tiuha satojen ellei tuhannen rangan muodostama puupatja ja sen päälle nostetaan sitten ojittamisesta tulleet maat, jotka tasoitetaan. Hiukan soraa sitten myöhemmin ja tie kestää, kun ojat ovat kunnossa.

Tämä toinen naapuri on tänä kesänä joutunut vuorostaan Niemisen terrorin kohteeksi. Kepitettyään tarkasti tielinjan toukokuussa ja tilatessaan tuttua traktorikaivuria tekemään työn, Nieminen ehti kasata valtavan puolitoista metriä korkean ja kymmenen metriä pitkän maavuoren tämän rakenteilla olevan tien alkuun poistaen tietenkin kepitykset tai jättäen ne kasan alle, kadonneet ne kuitenkin olivat. Ja taas tietenkin kaikki omin päin mitään tämän toisen naapurin kanssa sopimatta. Vuoressa oli myös niin isoja kivenmurikoita, ettei niitä olisi traktorikaivurilla pystynyt sivuun siirtämäänkään.

Tässä yhteydessä Nieminen kunnostautui myös pikkuisen kolmannen naapurin kiusaamisessa, kun kaivoi ojaa rajalle jälleen tämän kolmannen kanssa mitään sopimatta.

"Kepitettyään tarkasti tielinjan toukokuussa ja tilatessaan tuttua traktorikaivuria tekemään työn, Nieminen ehti kasata valtavan puolitoista metriä korkean ja kymmenen metriä pitkän maavuoren tämän rakenteilla olevan tien alkuun poistaen tietenkin kepitykset tai jättäen ne kasan alle."

"Vuoressa oli myös niin isoja kivenmurikoita, ettei niitä olisi traktorikaivurilla pystynyt sivuun siirtämäänkään."
"Nieminen tasoittikin sitten rakentamansa vuoren mutta jätti sinne näitä isoja kiviä, jotka edelleen törröttävät pystyssä vaikeuttaen kohtuuttomasti tien rakentamista." (Kuva 3).

Toinen naapuri kepitti sitten tielinjan uudelleen. Nieminen tasoittikin sitten rakentamansa vuoren mutta jätti sinne näitä isoja kiviä, jotka edelleen törröttävät pystyssä vaikeuttaen kohtuuttomasti tien rakentamista. (Kuva 3).

Ja kuin pisteenä iin päälle aina vain Nieminen jotakin uutta keksi. Nyt hän on katkaissut tätä toisen naapurin rakentamaa ojittamista vaille ollutta tiepenkkaa 20 metrin matkalta. Kysymykseen, mitä hän sille aikoo oikein tehdä, hän vastasi silmät kirkkaana, ettei tien alla olevaan maahan ole koskettu! (Kuva4).

Ei ole ihme, että neljäs naapuri, joka tarkasteli tuloksia totesi, että Nieminen on ainoa näitä pikkuteitä käyttävä autoilija, joka ei moikkaa kun vastaantulija hiljentää vauhtiaan tai jopa pysähtyy, jotta autot turvallisesti mahtuisivat ohittamaan toisensa.

Siviiliammatiltaan Juha Nieminen on perheneuvoja ja perheterapeutti, joka myy palveluksiaan omistamansa Kasvun Aika Oy:n kautta Espoolle ja Kirkkonummelle!

"Ei ole ihme, että neljäs naapuri totesi, että Nieminen on ainoa näitä pikkuteitä käyttävä autoilija, joka ei moikkaa kun vastaantulija hiljentää vauhtiaan tai jopa pysähtyy, jotta autot turvallisesti mahtuisivat ohittamaan toisensa."

"Siviiliammatiltaan Juha Nieminen on perheneuvoja ja perheterapeutti".
"Ja kuin pisteenä iin päälle aina vain Nieminen jotakin uutta keksi. Nyt hän on katkaissut tätä toisen naapurin rakentamaa ojittamista vaille ollutta tiepenkkaa 20 metrin matkalta."

"Kysymykseen, mitä hän sille aikoo oikein tehdä, hän vastasi silmät kirkkaana, ettei tien alla olevaan maahan ole koskettu!" (Kuva4).

Ympäristörikos?

Nyt kun Nieminen on poistattanut pelloltaan kaiken pintamaan ja ajattaa sinne erilaista rakennusjätettä hän syyllistyy ympäristörikokseen, jos jätteen joukossa on myrkyllisiä aineita. Luulisi betoninkappaleiden ja asfaltin kappaleiden olevan ainakin pohjaveteen liuotessaan sopimattomia naapureiden kaivojen vesille. Tietenkin edellä mainittu kaivoveteen kusemismahdollisuuskin tuntuu aika öklöttävältä. (Kuva 5)

Veropetos?

Syytä olisi myös selvittää, onko Juha Nieminen syyllistynyt veropetokseen tai ainakin verovilppiin, kun hän on vuosikausia ilmoittanut talonsa pinta-alan noin 100 m2 pienemmäksi, kuin se todellisuudessa on. Kai tällä on jokin vaikutus kiinteistön verotusarvoon ja sitä kautta hänelle määrättyyn kiinteistöveron suuruuteen.

Pertti Manninen. Ensimmäinen naapuri ja Shit.fi-julkaisun vastaava päätoimittaja.

Kuvat torstaina 2010-09-09. Kirkkonummi. Kauhala. Pertti Manninen.

"Syytä olisi myös selvittää, onko Juha Nieminen syyllistynyt veropetokseen tai ainakin verovilppiin, kun hän on vuosikausia ilmoittanut talonsa pinta-alan noin 100 m2 pienemmäksi, kuin se todellisuudessa on."
"Nyt kun Nieminen on poistattanut pelloltaan kaiken pintamaan ja ajattaa sinne erilaista rakennusjätettä hän syyllistyy ympäristörikokseen, jos jätteen joukossa on myrkyllisiä aineita. Luulisi betoninkappaleiden ja asfaltin kappaleiden olevan ainakin pohjaveteen liuotessaan sopimattomia naapureiden kaivojen vesille." (Kuva 5).

"Tietenkin edellä mainittu kaivoveteen kusemismahdollisuuskin tuntuu aika öklöttävältä."Lue myös!

2011

Viikkosanomat – blogi
Kaiken keskellä aina läsnä!

Paskamainen naapuri. Osa 2. Kasvun Aika Oy:n toimitusjohtaja Juha Nieminen jatkaa ongelmajätteiden ja myrkkyjen maahan hautaamista naapurin kaivojen viereen.

Vuosi sitten syykuussa 13.09.2010 shit.fi kertoi naapurista, joka öykkäröi Kirkkonummella Kauhalassa naapureistaan piittaamatta jos jotakin. Kirjoituksessa oli kuvailuja tämän tienrakennus- ja ojankaivuu ym touhuista. Kirjoitus on luettavissa esim. osoitteessa
http://www.asiat.fi/shit/2010/09/13/etusivu.htm

Kirjoituksesta puuttui maininta siitä, että myös lokakaivonsa naapuri, Juha Nieminen, tyhjensi vuosikausia uppopumpulla roiskimalla paskan ympäristöönsä. Vasta tänä keväänä on nähty loka-auto hänen tontillaan.

Muutosta on myös se, että hän on nyt sulkenut betonisen rengaskaivonsa kannella, eikä siis ilmeisesti enää käy siellä vilvoittelemassa. Muuten tilanne on ennallaan: naapurin puolelle kaivettu oja on yhä edelleen naapurin puolella, vastoin nimenomaista kieltoa naapurin puolelle täyttämänsä oja, jota sitten käytti työkoneiden kulkutienä tontilleen, on yhä kaivamatta auki, toisen naapurin rakentaman tiepohjan katkaisu on yhä korjaamatta lupauksista huolimatta jne jne.

Kirjoituksen johdosta Juha Nieminen kuitenkin teki rikosilmoituksen ja tutkintapyynnön kunnianloukkauksesta ja vaati rangaistusta. Asiassa suoritettiin kuulustelu, jossa Nieminen mm. kertoi seuraavaa.

”Useat sivustoilla esitetyt seikat ovat joko täysin valheellisia tai vahvasti liioiteltuja. Sivustoilla myös suoraan vihjataan, että olisin syyllistynyt ympäristörikokseen ja veropetokseen.” Ja lopuksi. ”Vaadin Pertti Manniselle rangaistusta sekä mahdollisesti korvausta minulle aiheutuneesta vahingosta. Korvausvaatimuksesta keskustelen asianajajani kanssa ja toimitan sen tarvittaessa syyttäjälle.”

Syyttäjä, kihlakunnan syyttäjä Jutta Biström, teki sitten 22.11.2010 päätöksen esitutkinnan lopettamisesta (syyttämättäjättämispäätöksen) perusteluinaan:

”Tutkinnanjohtaja on 12.11.2010 esittänyt. että esitutkinta lopetetaan.

Tutkintailmoituksen mukaan asiassa on kysymys internet-sivustoilla esitetyistä loukkaavista väitteistä. Asianosaisilla on poliisitutkinnassa valmistumassa vahingontekoasia, ja nyt kyseessä oleva epäilty kunnianloukkaus on jatkoa näille aikaisemmille tapahtumille.

Käytettävissä olevan aineiston valossa arvioituna totean, että jos esitutkinta toimitettaisiin ja jos epäiltyyn rikokseen liittyvät näyttö- ja oikeuskysymykset saataisiin syyksilukevan ratkaisun edellyttämällä varmuudella esitutkinnassa selvitettyä, tulisin tekemään asiassa seuraamusluontoisen syyttämättäjättämispäätöksen, koska asia joka tapauksessa on kokonaisuutena arvioiden vähäinen.”

Syyttäjän päätöksen mukana liitettyyn Ohjeita asianosaisille on mm. lause: ”Asianomistajalla on tämän päätöksen jälkeen oikeus käyttää omaa syyteoikeuttaan.


Tässä osassa 2 kerrotaan tarkemmin ympäristörikoksesta, johon Juha Nieminen on syyllistynyt, jos myrkyllisten ongelmajätteiden maahan hautaaminen rikokseksi katsotaan.

Oheisen kartan selostus (alueiden koot ohjeellisia, ei mittanauhalla mitattuja).
Numeroitu alue 1.
Juha Niemisen rakentama tie, jonka alla on pohjalla purkutyömaiden betonin kappaleita, vanhoja punatiilejä, styroxia, muoviriekaleita ym roskaa sekä myös asbestia! Päällystetty soralla. Rakennettu 3-4 vuotta sitten.
Numeroitu alue 2. Kooltaan noin 5×20 m (100 m2), joka sisältää purkutyömaiden betoninkappaleita, styroxia, pellinkappaleita, muovia, kyllästettyä puuta ja mahdollisesti myös asfaltin kappaleita. Päällystetty ja piilotettu irtomaalla, jonka alkuperä lienee yhtä epämääräinen kuin siellä alla olevat ongelmajätteet. Rakennettu kesällä 2010.
Numeroitu alue 3. Kooltaan noin 50 x20 m (1000 m2). Alue, jolta pintamaa on poistettu noin metrin syvyydeltä ja joka odottaa siis noin 1000 kuutiota (sataa autokuormallista) ongelma- ja purkujätettä.

Kartta jo haudatuista ongelmajätteiden sijoituspaikoista (alueet 1 ja 2) sekä lisäalueesta (alue 3), jolle jätteitä ollaan vasta tuomassa.

Mikäli Juha Niemisen hankkeen annetaan toteutua hän onnistuu vastaanottamaan tälle yksityiselle kaatopaikalleen noin 120 kuormallista ongelmajätettä. Jos arvioidaan, että hän saa 100 euroa kuormalta, kysymyksessä on noin 12 000 euron bisnes, jolloin naapureiden kaivovesistä ei kannata välittää, vaikka ne olisivat vain 5 m:n päässä Niemisen paikalle ajattamasta paskasta. Törkeän suunnitelmalliseksi teon tekee myös se, että hän on tehnyt itselleen porakaivon, jolloin pintakaivojen pilaantumisella ei ole niin väliä.

Kasvun Aika Oy:n toimitusjohtaja Juha Nieminen ei tietenkään yksin ole vastuussa tästä ongelmajätekaatopaikasta, vaikka se hänen maillaan sijaitseekin. Kyllä myös jätteiden lähettäjä, kuorma-auton kuljettajat ja peittämiseen osallistuneet kaivinkoneen kuljettajatkin jotakin vastuuta asiasta kantavat.

Nieminen on yrittänyt olla taitava kätkiessään jätteitä. Hänellä on valmis maa-aineskasa tontillaan, josta sitten saman tien kaivuri käy peittämässä jätteet tai sitten viimeiset kuormat sisältävät maa-ainesta, jotka kipataan heti jätteiden päälle.

Ohessa myös joitakin perjantaina 10.06.2011 otettuja kuvia näistä numeroiduista alueista (Niemisen pihalle astumatta).

Pertti Manninen. Päätoimittaja. Shit.fi. Maanantaina 2011-06-13 klo 12:43.

http://www.asiat.fi/shit/2011/06/13/etusivu.htm

Tags: ,

http://viikkosanomat.fi/2011/06/13/paskamainen-naapuri-osa-2-kasvun-aika-oyn-toimitusjohtaja-juha-nieminen-jatkaa-ongelmajatteiden-ja-myrkkyjen-maahan-hautaamista-naapurin-kaivojen-viereen/

Viikkosanomat-blogi
Maanantaina 2011-06-13 klo 12:43

DSC05917d20110610monttu600a

DSC05921d20110610montunreuna

DSC05922d20110610betonipylvas600ash

DSC05915d20110610peitetty600

DSC05917d20110610monttu600a

DSC05921d20110610montunreuna

DSC05922d20110610betonipylvas600ash

DSC05915d20110610peitetty600

http://viikkosanomat.fi/2011/06/13/paskamainen-naapuri-osa-2-kasvun-aika-oyn-toimitusjohtaja-juha-nieminen-jatkaa-ongelmajatteiden-ja-myrkkyjen-maahan-hautaamista-naapurin-kaivojen-viereen/

 


Shit.fi - Sitä suomeksi. N:o 12
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2013-07-29, nettiin 2013-07-29, linkkejä 2013-03-29.

Shit.fi - 2013-07-29 - Puun kaato rajalta. Video - M= Pertti Manninen, N= Juha Nieminen - Naapuri on osittain rakentanut vajansa toisen tontille. Raja aukaistaan ja puu kaadetaan rajalta, jotta asia voidaan todentaa. Tulee häiritsemään puun kaatoa ja lähtee vastentahtoisesti kauemmaksi pois vaara-alueelta. Tilanteeseen liittyvää kielenkäyttöä. - Paskamainen naapuri - Paskamainen naapuri. Osa 2. Kasvun Aika Oy:n toimitusjohtaja Juha Nieminen jatkaa ongelmajätteiden ja myrkkyjen maahan hautaamista naapurin kaivojen viereen. - "Hallitusta ostettiin". Jutta Urpilainen ja Paavo Arhinmäki: - llta-Sanomat: Hjallis hiiltyi Sedu Koskiselle: Älä puhu paskaa - 19.3 Minna Canthin päivä, tasa-arvon päivä.- Kuva. "Täystyrmä Himaselle". - Video. Pääministeri Jyrki Katainen kertoo Pekka Himasen tutkimuksen tilaamisesta.- YL Raportti: Paskoimme housuun bussissa Turkuun - Ylioppilaslehti - Teksti: Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö - Kuva: Antti Grundstén - Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

 


Maaliskuussa 2013

2013 Maaliskuu. 29.3. Pitkäperjantai. Hallitusta ostettiin.
Jutta Urpilainen ja Paavo Arhinmäki

"Hallitusta ostettiin".
Jutta Urpilainen ja Paavo Arhinmäki: Me vasemmistoliiton ja Sdp:n edustajat kuvittelimme, että tämä uudistus hyödyttää vain aivan muutamaa ökyrikasta, joten katsoimme, että tällainen uudistus toteuttaa yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden vaatimukset noin pääpiirteisesti. Toimintammehan on hyvässä linjassa sen aikoinaan valtiovarainministeri Eero Heinäluoman ja silloisen SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalaisen sopiman varallisuusveron poiston kanssa.

"Työstä ja taistelusta on syntyvä solidaarisuus!

Shit.fi. Pertti Manninen, päätoimittaja Pitkäperjantaina 2013-03-29 02:32.

Iltalehdessä sama asia olo ilmaistu hiukan eri tavalla:
"Hallitusta painostettiin!

Vero-oikeuden professori Heikki Niskakangas.
http://www.iltalehti.fi/etusivu/ (2013-03-29 02:32)
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032816840451_uu.shtml (Torstai 28.3.2013 klo 23.59)

 


 

Maaliskuussa 2013

2013 Maaliskuu. 19.3 Minna Canthin päivä, tasa-arvon päivä.

Ilta-Sanomat Tiistai 19.3.2013.
Matkaa tunteisiin
Hjallis hiiltyi Sedu Koskiselle: Älä puhu pa*kaa!
Sedu Koskisen sääntörikkomus tämän iltaisessa Diili-jaksossa sai Hjallis Harkimonkin hiiltymään. Lue lisää!

Pimeys laskeutui Helsinkiin

http://www.iltasanomat.fi/ -

Löydä rakkaus heti- Etsi täältä!
Hjallis hiiltyi Sedu Koskiselle: Älä puhu p*skaa!

http://www.iltasanomat.fi/diili/art-1288549336092.html

 

 

Maaliskuussa 2013

2013 Maaliskuu. "Täystyrmä Himaselle".Iltalehti maanantaina 2013-03-04.
"Täystyrmäys Himaselle" Lehden sivu.

Video: "Kyllä minä luotan siihen, että ..."

Pääministeri Jyrki Katainen kertoo Pekka Himasen tutkimuksen tilaamisesta Ylessä keskiviikkona 2013-02-27.
Video.
http://youtu.be/PCxBLLxKgHE

Shit.fi. Pertti Manninen, Maanantai 2013-03-04.

2012
"Sininen kirja naurattaa". Filosofi Pekka Himanen ja pääministeri Jyrki Katainen Säätytalon julkistamistilaisuudessa. Kuva!

2013.
"Kevytherkut koukuttavat". Kuva!

"Kyllä minä luotan siihen edelleen, että ..." Video!

Filosofi Pekka Himanen tulevaisuusselontekonsa tutkimusaineiston keruumatkalla. Kuvasarja!

2010
Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva

2011
Russkij Reporter - Paavo Lipponen - Venäläinen Reportteri. Lue!
Helmikuussa 2013

2013 Helmikuu. Muut lehdet.


YL Raportti: Paskoimme housuun bussissa Turkuun

1. helmikuuta 2013   |   Artikkelit   |   kommentit (559)Kun Vainion liikenteen valkoinen Volvo kaartaa ulos Kampin kauppakeskuksen kellarista, valo humahtaa ikkunoista läpi. Tammikuun keskipäivä näyttää keväältä. Bussissa se tuntuu erityisen kirkkaalta, bussissa ollaan paljon korkeammalla kuin muut.

Pitkänmatkan linjuri Turkuun on puoliksi täynnä maakuntamatkailijoita, joiden kantamukset kuski on latonut tavaratilaan. Meillä ei ole laukkuja, meillä on housut, joissa on löysät vyötärönauhat. Ettei puristaisi.

Istuimet näyttävät siltä kuin ne olisi verhoiltu kuvaamataidonopettajien vaatteilla. Keskisiniseen kankaaseen on roiskittu erivärisiä, pirtsakoita neliöitä. Toinen meistä asettuu bussin keskiosaan käytäväpaikalle, toinen takapenkille ikkunan viereen.

”Tervetuloa pikavuorolle Turkuun. Matkan aikana käytössänne bussin takaosassa on wc. Siellä on myös lehtiä luettavaksi matkan aikana”, lipunmyyjänainen kuuluttaa keskusradion kautta Espoon Ikean kohdalla.

Tieto aiheuttaa jännitystä. Jos kaikki ajankulu on pakattu linjurin peräpäähän, kanssamatkustajat rynnivät edestakaisin käytävää koko kaksi ja puolituntisen. No ehkä he luulevat, että se on vessa, mikä haisee. Kummankaan vieressä ei sentään istu ketään.

Vaikka katsotaan nyt, tuleeko tästä edes mitään. Ei ole yhtään kakkahätä, mutta jotain tässä nyt pitäisi housuun vääntää. Kasaamme molemmat lehtiä etutarjottimelle. Yleensä auttaa, jos ajattelee jotain muuta eikä keskity itse suoritukseen.

Lukeminen ei oikein onnistu. Bussi keinuttaa huomaamattomasti ja hiljaa, mutta sen verran, että tekstiä tihrustaessa tulee paha olo.

Tekstiviesti keskipenkille:
AR: Onks ees lähellä?
Vastaus:
VK: Kerään itteäni, hannatuttaa. Kyl kohta onnistuu.

SAUKKOLAN jälkeen lipunmyyjä pysähtyy jutustelemaan juuri kyytiin nousseen matkustajan kanssa. Naisella on lila, hapsuista tehty kaulaliina. He puhuvat joulusta. Kiireestä. Keskipenkin takana oleva nainen imeskelee äänekkäästi pastillia.

Samalla toinen meistä pinnistää pökälettä farkkulegginseihin.

VK: Mä ponnistan ja pidätän samalla. En tiennyt, että se on mahdollista.
AR: Ajattele, että oot pöntöllä. Mäkin koitan hirveesti pumppailla, mut koko ajan on vaan kusihätä. Miten pystyy kakkaamaan silleen, ettei tuu samaan aikaan tosi paljon pissaa?
VK: Ei helvetti, nyt saatana kakkaan.

Menee tunti, mutta mitään ei tapahdu. Tämä on yllättävän vaikeaa. Tuntuu jotenkin oudolta, kun on housut jalassa.

Täytyy yrittää voimalla. Penkin ja takapuolen välissä on sen verran vähän tilaa, että on siirrettävä paino pelkästään toiselle pakaralle. Asento on huono.

Edessä olevan penkin selkänoja puristuu nyrkkien väliin, veri pakkautuu päähän. Kun bussi pysähtyy 110-tien varressa Suomusjärven kohdalla, tuntuu jo että ohimo repeää. Toisella puolella tietä tyttö istuu pysäkillä ja tuijottaa.

Terve vaan.

Naama väännöksissä ei paljon huvita seurata muiden matkustajien ilmeitä, mutta todennäköisesti etupenkiltä vessaan Kings-pipo päässä toikkaroiva poika ajattelee, että väännämme hysteeristä itkua.

Ja sitten vihdoin.

AR: AHAHAHAHAHAHAHAHAHH EI VITTU, KAKKASIN HOUSUUN! TÄÄ OLI PARAS IDEA MAAILMASSA AHAHAHAHAHAHH!

Kymmenen minuutin päästä:
VK: EI HELVETTI, NIIN MÄKIN! AHAHAHAHAHAHAHHAHHHAH! Ahahahaah ei haise, lämpöstä! Toi viereinen poika tsiigaa, kun mä nauran niin paljon.
AR: Miten sä onnistuit?
VK: No kakkasin vaan.

AJATUS omassa paskassaan istumisesta on paljon pahempi kuin varsinainen istuminen. Sulanut ruoka ei kirvele, ei polta eikä ole erityisen märkää. Pissaakaan ei tullut juuri ollenkaan.

VK: Tai ehkä vähäsen, vaikee sanoo.

Bussin etuosassa joku lukee iltapäivälehteä ja joku toinen raapii korvaansa. Pastillinainen katselee ulos ikkunasta. Kukaan ei epäile mitään.

Kenenkään matkaa ei haittaa ollenkaan, että kakkasimme juuri housuun. Kaikilla menee mukavasti, Turkuun menossa, viikonloppu vasta alussa. Tekisi mieli kertoa. Kings-pipoinen poika, arvaa mitä!

On sellainen olo, että pystyy tekemään mitä tahansa. Selviää mistä tahansa. Emme edes huomaa, että aurinko on mennyt pilveen jo Saukkolassa.

BUSSI ajaa Halikon läpi ja kakkaamme yhteistuumin vähän lisää. Pikkuhiljaa söhjö liiskautuu kiinni ihoon. Tuntuu kuin olisi jotain geelin tapaista persvaossa. Kun nousee penkistä, kakka ei irtoa pakaroista. Bussien heilunta kiinnittää sen niihin entistä tiukemmin.

AR: Siis hyi helvetti. Mä istun sen päällä.
VK: Joo. Täs on vielä yli tunti matkaa.

Saakohan tästä jonkun tulehduksen?

Taas pysähdytään. Nyt tien varressa näkyy huoltoasemakompleksi. Lipunmyyjä on sanonut alkuspiikissä, että pysähdyksiä tehdään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Iskee pieni paniikki.

AR: Kiva mennä pyörimään jonnekin tehtaanmyymälään paskat housussa.
VK: Kuvittele, että oot vauva. Tai vanhus. Äkkiä ihmisten nenät tähän turtuu. Tuleeko läpi?

Ei tule. Välillä haistaa jotain, mutta suurimman osan ajasta ei. On kyllä todennäköistä, että oma nenä turtuu paljon ennen muiden neniä. Tehtaanmyymälä ohitetaan pysähtymättä.

Jatkamme istumista.

Kaarinassa alkaa sataa lunta. Kun nousee hetkeksi ylös ja istuu takaisin alas, ällöttää vähän. Kakkalevy leviää joka kilometrillä laajemmaksi.

Tunturi Center, Biltema, Tarjoustalo, harmaata, harmaata, harmaata. Oltaisiinko jo pikkuhiljaa perillä? Alkaa jo vähän tuskastuttaa.

”Saavumme Turkuun”, kuljettaja huokaa mikrofoniin. Minnehän se lippunainen on mennyt kesken kaiken? Ihan sama. Kuikuilemme kärkkäästi esikaupunkimaisemaa.

”Pysähdymme tarvittaessa kaikilla pikavuoropysäkeillä ennen linja-autoasemaa.”

Ei saatana.

Kakka ei tunnu enää geeliltä vaan kylmältä limalta. Hajun haistaa koko ajan paremmin. Jos nyt kerran pystyy mihin tahansa, oliko pakko valita juuri tämä?

Housujen takapuolelle muodostuu märkä läikkä.

VK: Me joudutaan varmaan ostamaan tää koko bussi.

Hesejä alkaa näkyä yhä useammin. Suojeltu funkkistyylinen linjaautoasema ilmestyy näköpiiriin tasan aikataulussa.

Kuski toivottaa tervetulleeksi uudelleen ja pysäköi Volvon sadan metrin päähän asemasta. Ryysäämme ulos kuminauhat tiukkoina, samalla kun muille ojennellaan matkatavaroita leveällä murteella.

Tuntuu vähän absurdilta, mutta kun pääsee ulos, ei olekaan kauhea kiire.

Kävelemme ihan mielellämme. Ei ole mitään pidäteltävää.

Teksti: Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö
Kuva: Antti Grundstén

Suosittele Facebookissa

Tweettaa

Seuraa kommentteja

Printtaa

Muuta kiinnostavaa:

Kolme kuvaa Suomesta
Kutsumattomat vieraat


http://ylioppilaslehti.fi/2013/02/yl-raportti-paskoimme-housuun-bussissa-turkuun/

2010 Liikemies Harry Harkimo penää olematonta kunniaansa. Lue

Liikemies Harry Harkimon kunnia 1000 euroa!
Lue!

Huussi roihusi moottoritiellä
Kuva

Perus-suomalaisten uusi vaaliveturi & Björn Wahlroos ei siedä kipeitä ihmisiä.
Kuva

Paskamainen naapuri Raportti

2011
Russkij Reporter - Paavo Lipponen - Venäläinen Reportteri
Lue!

2013
Paskoimme housuun bussissa Turkuun
YL Raportti

 
Kesäkuussa 2010

shit.fi - keskiviikko 2010-06-02Huussi roihusi moottoritiellä. Ilta-sanomat.fi keskviikkona 2010-06-02 klo 12:15. Kuva etusivulta.
Juttu uutissivulla: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2176543Smile - Hymy
Uutta vuotta 2011 odotellessani kylpylästa palattuani satuin surffaamaan Ruotsin SVT2-kanavalle ja siellä oli tuttu elokuva menossa. Joskus luen etukäteen ohjelmista, mutta tänään se oli jäänyt. Kuva oli aika lopussa, ei siellä enää ollut kuin se ravintolan loppuhuipennuslaulu ja sitten pakomatka irtolaispoliiseilta karkuun. Mobikameralla hätäisesti kuvat talteen. Siellähän se oli Smile-sävel aivan lopussa ja kehotus "Hymyile". Jo kymmenen tai pikemminkin yksitoista vuotta sitten lehden ensimmäisenä vuonna tein kertomuksen kaikkine väliteksteineen tästä Charlie Chaplinin elokuvasta Modern Times - Nykyaika. Elämäntilanteeni näyttäessä paremmalta tein sitten pari vuotta myöhemmin suomennoksen lauluun Smile, jossa suomalaisena iskusanana on "Ain". Kuvat SVT2:n lähetyksestä uudenvuoden aattona perjantaina 2010-12-31 klo 18:45 ja 18:46. Pertti Manninen. Linkit:

http://www.nettisanomat.com/1999/11/25/n9917chaplininnykyaika.htm
http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm
"Vad tjänar det till att försöka?" - "Upp med hakan, vi klarar oss alltid!"
"Back up - never say die. We'll get along !"

The End
PASSED BY THE NATIONAL BOARD OF REVIEW

Kuvasarja!

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Sivun alkuun!